Kezdőlap>Tevékenységek>Autóalkatrész gyártás

Autóalkatrész gyártás

Alkatrészgyártás

Beltéri, kültéri és motortérben lévő műanyag és gumi alkatrészek gyártása egyedi és kissorozatban, gyors prototípus eljárások alkalmazásával (3D nyomtatással, vákuum öntéssel, RIM öntéssel), közepes sorozatban fröccsöntéssel műanyag vagy Al-Bz betétekben soft szerszámban, nagysorozatban automata edzett szerszámokban. Igény esetén az alkatrészeket festjük autóipari minőségnek megfelelően.

Célunk, hogy egy darabszámtól, több milliós széria nagyságban, a leghatékonyabb technológiák alkalmazásával kielégítsük vevőink igényeit.

Az alkatrészekből komplett működő egységeket szerelünk. (pl: személygépkocsi klíma berendezése)

Szerszámkészítés, készülékgyártás

műanyag fröccsöntő szerszámokat gyártása TIR1 és TIR2 beszállítóként német, olasz és haza autóipari cégeknek (AUDI, VW, BMW, Aston Martin, Delphi, Bently, Bosch, Shinwa).

  • süllyesztékes kovácsoló szerszámok és készülékek gyártása 1992 óta a RÁBA Rt. számára. TIER 2-es szintű beszállítói vagyunk a GM, Meritor, Rockwell, Mercedes Renault és ZF cégeknek.
  • présszerszámok és szereléshez használatos készülékek gyártása 2008 óta az Audi szerszámgyárának.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom