Kezdőlap>Tevékenységek>Autóipar fröccsöntéssel

Autóipar fröccsöntéssel

Alkatrészgyártás

Beltéri, kültéri és motortérben lévő manyag és gumi alkatrészek gyártása egyedi és kissorozatban, gyors prototípus eljárások alkalmazásával (3D nyomtatással, vákuum öntéssel, RIM öntéssel), közepes sorozatban fröccsöntéssel manyag vagy Al-Bz betétekben soft szerszámban, nagysorozatban automata edzett szerszámokban. Igény esetén az alkatrészeket festjük autóipari minségnek megfelelen.

Célunk, hogy egy darabszámtól, több milliós széria nagyságban, a leghatékonyabb technológiák alkalmazásával kielégítsük vevink igényeit, amelyekrl bvebben itt olvashat.

Az alkatrészekbl komplett mködő egységeket szerelünk. (pl: személygépkocsi klíma berendezése)

Szerszámkészítés, készülékgyártás

manyag fröccsöntő szerszámokat gyártása TIR1 és TIR2 beszállítóként német, olasz és haza autóipari cégeknek (AUDI, VW, BMW, Aston Martin, Delphi, Bently, Bosch, Shinwa).

  • -  süllyesztékes kovácsoló szerszámok és készülékek gyártása 1992 óta a RÁBA Rt. számára. TIER 2-es szintű beszállítói vagyunk a GM, Meritor, Rockwell, Mercedes Renault és ZF cégeknek.

  • -  présszerszámok és szereléshez használatos készülékek gyártása 2008 óta az Audi szerszámgyárának.

    A szerszámkészítésrl és a készülékgyártásról bvebben itt olvashat.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom