Védekezés COVID-19 ellen, ajtókilincs védő szett

 Cégünk a Technoplast Group Kft az alábbi kilincsvédő eszközzel szeretne hozzájárulni a COVID-19 vírus elleni harchoz.

 
Ajtók, ablakok és más nyílászárók nyitása és zárása esetén jelentős kockázatot jelent a vírus terjedése szempontjából, hogy a kilincs lenyomásakor az azt használó személy tenyérével érintkezik a kilincs felületével. Ennek elkerülése céljából megkezdtük egy kilincsvédő eszköz nagysorozatgyártását fröccsöntési technológiával. Az eszköz kizárja a közvetlen érintkezést a személy tenyere és a kilincs között.

Az eszköz használatának lényege, hogy a személy az alkarját használja a kilincs lenyomásakor, amit ruha véd. Így elkerülhetővé válik a vírus megtapadása és további személyeknek történő átadása a nyílászárók használata esetén.
Az alábbi ábrák mutatják az eszköz használatát:

 
 

A kilincsvédő szett tartalmaz négy darab műanyag fröccsöntéssel gyártott elemet. amit az ajtó külső és belső kilincsére lehet csavarozni, nyolc darab csavart, egy kilincset és egy használati útmutatót. A kilincset csak abban az esetben kell használni, ha a kilincsvédő nem illeszkedik a már az ajtóban lévő kilincsre. Mivel számtalan féle kilincs létezik, ezért az eszköz úgy tehető univerzálissá, hogy az ajtóban lévő kilincset, egy egyszerű művelettel kicseréljük a tasakban találhatóra.
Az elemeket csomagolás előtt fertőtlenítjük és tiszta munkateres körülmények között, hegesztéssel légmentesen lezárt műanyag tasakban csomagoljuk.

Szeretnénk térítésmentesen egy ajtókilincsvédő szettet felajánlani az Önök részére kipróbálás céljából.

Amennyiben az eszközt megfelelőnek találják a kitöltött megrendelőlap elküldésével jelezzék igényüket  az alábbi e-mail címen: zsuzsa.tarba@technoplast.hu

Egy ajtókilincsvédő szett ára 4.430 Ft + ÁFA, egypár kilincs ára 910 + ÁFA Ft. A megrendelt ajtókilincsvédő szetteket postai úton küldjük. 

Megrendelő lap letöltés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom