Kilincsvédő szett – a higiénikus ajtónyitásért

Kilincsvédő szett – a higiénikus ajtónyitásért

Cégünk az alábbi érintésmentes ajtókilinccsel szeretne hozzájárulni a kórokozók – például a COVID-19 vírus – elleni harchoz.

 

Ajtók, ablakok és más nyílászárók nyitása és zárása esetén jelentős kockázatot jelent a vírus terjedése szempontjából, hogy a kilincs lenyomásakor az azt használó személy tenyérével érintkezik a kilincs felületével. Ennek elkerülése céljából megkezdtük egy kilincsrátét nagysorozatgyártását fröccsöntési technológiával. Az eszköz kizárja a közvetlen érintkezést a személy tenyere és a kilincs között.

Az könyökkilincs használatának lényege, hogy a személy az alkarját használja a kilincs lenyomásakor, amit ruha véd. Így elkerülhetővé válik a vírus megtapadása és további személyeknek történő átadása a nyílászárók használata esetén.

Az alábbi ábrák mutatják az eszköz használatát:
A könyökkilincs szett tartalmaz négy darab olyan műanyag fröccsöntéssel gyártott elemet, amelyeket az ajtó külső és belső kilincsére lehet csavarozni, nyolc darab csavart, egy kilincset és egy használati útmutatót. A kilincset csak abban az esetben kell használni, ha a kilincsrátét nem illeszkedik a már az ajtóban lévő kilincsre. Mivel számtalan féle kilincs létezik, ezért az eszköz úgy tehető univerzálissá, hogy az ajtóban lévő kilincset, egy egyszerű művelettel kicseréljük a tasakban találhatóra.

Az elemeket csomagolás előtt fertőtlenítjük és tiszta munkateres körülmények között, hegesztéssel légmentesen lezárt műanyag tasakban csomagoljuk.

Szeretnénk térítésmentesen egy ajtókilincsvédő szettet felajánlani az Önök részére kipróbálás céljából.

Amennyiben az eszközt megfelelőnek találják, jelezzék igényüket  az alábbi e-mail címen: robert.nagy@technoplast.hu
A megrendelt könyökkilincs szetteket postai úton küldjük.