Autóipar

Alkatrészgyártás

Beltéri, kültéri és motortérben lévmanyag és gumi alkatrészek gyártása egyedi és kissorozatban, gyors prototípus eljárások alkalmazásával (3D nyomtatással, vákuum öntéssel, RIM öntéssel), közepes sorozatban fröccsöntéssel manyag vagy Al-Bz betétekben soft szerszámban, nagysorozatban automata edzett szerszámokban. Igény esetén az alkatrészeket festjük autóipari minségnek megfelelen.

Célunk, hogy egy darabszámtól, több milliós széria nagyságban, a leghatékonyabb technológiák alkalmazásával kielégítsük vevink igényeit, amelyekrl bvebben itt olvashat.

Az alkatrészekbl komplett mködegységeket szerelünk. (pl: személygépkocsi klíma berendezése)

Szerszámkészítés, készülékgyártás

- manyag fröccsöntszerszámokat gyártása TIR1 és TIR2 beszállítóként német, olasz és haza autóipari cégeknek (AUDI, VW, BMW, Aston Martin, Delphi, Bently, Bosch, Shinwa).

  • -  süllyesztékes kovácsoló szerszámok és készülékek gyártása 1992 óta a RÁBA Rt. számára. TIER 2-es szintbeszállítói vagyunk a GM, Meritor, Rockwell, Mercedes Renault és ZF cégeknek.

  • -  présszerszámok és szereléshez használatos készülékek gyártása 2008 óta az Audi szerszámgyárának.

    A szerszámkészítésrl és a készülékgyártásról bvebben itt olvashat.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom