Technoplast Medical Kft.

Technoplast Medical Kft.

A Technoplast Medical Kft. elődszervezetei 1985 óta megbízható beszállítói a hazai, a svájci, és a német orvosi műszereket, orvostechnikai eszközöket, gyógyászati termékeket gyártó vállalatoknak, gyógyszergyáraknak és kozmetikai cégeknek. 

Hazai gyógyszergyár részére készítettünk különféle nagysorozatban, évi több milliós darabszámban gyártott műanyag fröccsöntött alkatrészeket, csomagoló, kiszerelő termékeket és a gyártáshoz szükséges szerszámokat.

Gyártottunk tabletázó gépsorokhoz komplett csomagoló szerszámkészleteket, pótlólagosan automatizált egységeket és egyedi orvostechnikai eszközöket.

Hazai kozmetikai cégek részére készítettünk fröccsöntött termékeket és gyártószerszámokat.

2000-ben kezdtünk prototípus technológiákat, 3D nyomtatást, vákuumöntést, RIM öntést és kissorozatú fröccsöntést alkalmazni, egyedi és kissorozatú orvostechnikai eszközök gyártására. Termékeinket nyugat-európai megrendelésekre exportáltuk.

Készítünk komplett berendezéseket, részegységeket, burkolatokat, különféle műanyag és fém alkatrészeket megrendelőink igénye szerint. Gyártunk egyedi, kis-, és nagysorozatú gyógyszeripari termékeket. Igény esetén részt veszünk a termékek fejlesztésében és prototípusgyártásban is. Sorozatban gyártunk komplett szerelt vesekőzúzó gépeket, melyek elektronikáját német partnerünk készíti.

Nagysorozatban gyártunk francia megrendelésre, fröccsöntött műanyag alkatrészekből szerelt, nőgyógyászati eszközöket, amiket a világ minden tájára fogunk exportálni, a szükséges engedélyek és a CE jelölés megszerzése után. A termékek minősége megfelel az MDR 1. steril osztály követelményeinek.

Magyarországi tudományegyetemekkel együtt részt veszünk új prototípus és sorozatban gyártott gyógyászati eszközök fejlesztésében. 

A termékeink iránti növekvő kereslet indokolttá tette, hogy ezeket a tevékenységeinket külön, erre specializálódott társaságban folytassuk, ezért 2020 szeptember elsején megalakítottuk a Technoplast Medical Kft-t. 

Az orvostechnikai termékeinkkel szemben támasztott magas követelmények kielégítése céljából, a műanyag alkatrészek gyártására és szerelésére kiterjedően, cégünknél ISO 13485 minőségbiztosítási rendszert vezettünk be.

Kilincsvédő szett - a higiénikus ajtónyitásért

A Technoplast Group Kft. az alábbi érintésmentes ajtókilinccsel
szeretne hozzájárulni a kórokozók – például a COVID-19 vírus – elleni harchoz.

könyökkilincs

Referenciák

Storz Medical
diatron
Jena Medtech
medres

Kérjen Árajánlatot!

Amennyiben szolgáltatásunk valamelyike felkeltette érdeklődését, kérjen ajánlatot és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.